Wie Kerstmis zegt, zegt cadeaus! Vergeet daarom zeker niet om tijdens de drukte van de kerstinkopen door, ook eens aan je huisdier te denken. Jouw trouwe viervoeter verdient het ongetwijfeld om tijdens de feestdagen ook eens in de prijzen te vallen. Wij geven alvast enkele leuke geschenktips mee.

Een koekje van eigen deeg

Trek je keukenschort aan en waag je achter het fornuis om zelf hondenkoekjes te maken. Op internet vind je tal van eenvoudige recepten waarmee je in een mum van tijd knapperige koekjes op tafel tovert die je hond zeker zal smaken. Let wel op dat de koekjes voldoende zijn afgekoeld vooraleer je hond ervan begint te smullen en dat ze geen ingrediënten bevatten waar je hond allergisch aan is of die gevaarlijk zijn voor honden.

Nieuwe voerbak

Misschien is de voerbak van je huisdier wel eens aan vervanging toe. Dan is het nu het ideale moment om op zoek te gaan naar een nieuw stijlvol exemplaar. Als wij tijdens de feestdagen mogen aanschuiven aan een perfect gedekte tafel dan mogen onze huisdieren uiteraard ook dineren in stijl!

Surprise kerstsok

Heb je ergens op zolder nog een kerstsok liggen die louter ter decoratie wordt gebruikt? Vul hem dit jaar dan eens met lekkere snacks of leuke speeltjes voor je huisdier. Zo krijgt je kerstsok dit jaar letterlijk een nieuwe invulling.

Dorstlesser

De huidige tijden zorgen ervoor dat we massaal de natuur intrekken en de wandelmicrobe betrappen. Nu het even niet mogelijk is om tijdens je wandeling een horecatussenstop in te lassen, moeten we er aan denken om zelf wat te drinken mee te nemen. Ook je hond krijgt dorst van al dat wandelen. Geef je trouwste familielid daarom een drinkfles voor honden cadeau.

Gepersonaliseerd speeltje

Is jouw volledig budget reeds gespendeerd aan cadeaus? Ga creatief aan de slag en maak zelf een leuk speeltje voor je huisdier. Zo kan je een oude sok vullen met een aantal andere afgedankte sokken, met papier of met dierensnoepjes om een bal te maken. Vlecht lange lappen stof zoals oude fleecedekens of spijkerbroeken in elkaar tot een trektouw. Of verstop enkele snoepjes in een grote kartonnen doos, tape die dicht en laat je dier op speurtocht gaan. Uren speelplezier gegarandeerd!